Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο ΙΟΣ "COVID-19" ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ



























Περισσότερα στα βίντεο εδώ:
Ένα πρώην μέλος της Επιτροπής Βιολογικών Όπλων των Ηνωμένων Εθνών, ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Igor Nikulin, δήλωσε ότι ο ιός "COVID-19" στην παρούσα του μορφή δεν μπορεί να εμφανιστεί φυσικά, αλλά κατασκευάζεται κυρίως στο εργαστήριο.


Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί με βεβαιότητα και ακρίβεια ο τόπος παραγωγής του. Αλλά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε στο εργαστήριο είναι πολύ σαφές. Λέει ότι "ο ιός COVID-19 είναι ομαδοποιημένος σε τρία μέρη - τον ιό της νύμφης corona, τον ιό φιδιού corona και ένα συστατικό HIV - μια γλυκοπρωτεΐνη. μια τέτοια σύνθεση δεν μπορεί να συμβεί στη φύση. "

Ο εμπειρογνώμονας τόνισε επίσης την ανάγκη οι Ηνωμένες Πολιτείες να επιτρέψουν σε διεθνείς παρατηρητές να επιθεωρήσουν τα εργαστήριά τους, αλλιώς θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των υπόπτων για παραγωγή αυτού του ιού.

Αναφέρθηκε σε ιστορικά περιστατικά παραγόμενων ιών στο εργαστήριο, όπως ο ιός της γρίπης των πτηνών και ο ιός κορώνας "MERS-CoV" που προκαλεί αναπνευστικό σύνδρομο στη Μέση Ανατολή, καθώς και τα βακτήρια Centia.

Το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας The Eyes of Darkness, που γράφτηκε το 1981 από τον Dean Koontz, εξηγεί πως ο ιός ο αποκαλούμενος Wuhan-400 αναπτύχθηκε σε στρατιωτικά εργαστήρια στα περίχωρα της κινέζικης πόλης Wuhan, από όπου έλκει τ΄όνομά του για ανάπτυξη βιολογικού πολέμου.Το ”Wuhan-400” είναι ένα τέλειο όπλο έγραφε τότε ο Αμερικανός συγγραφέας. Το hashtag wuhan400 έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε άλλο σημείο του βιβλίου προβλέπει ότι ”περί το 2020 μια ασθένεια κάτι σαν πνευμονία θα μεταδοθεί στον κόσμο επιτιθέμενη σε πνευμόνια και βρογχικoύς σωλήνεςαντιστεκόμενη σε όλες τις γνωστές θεραπείες.” Το ότι αυτές τις προβλέψεις κάνει ένας Αμερικανός καθιστά ύποπτη την ”προφητεία” του όσο και τη σημερινή κατάσταση… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου